AT & T DirecTV Now Streaming Service kan erbjuda gratis Apple TV-apparater

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken
AT&T har redan bekräftat att det kommer att lansera sin fristående TV-streamingtjänst under varumärket DirecTV Now den här månaden. Enligt en ny rapport kommer företaget att försöka locka människor att registrera sig för sin nya tjänst genom att erbjuda dem incitament som en gratis Apple TV eller en gratis Fire TV-pinne från Amazon. Kunder kan behöva förbinda sig att vara abonnent under ett utvalt antal månader för att få den streaming-enhet som de hellre vill ha.

Variety rapporterar att AT&T kommer att erbjuda en gratis Apple TV eller Amazon Fire TV Stick till de som prenumererar på DirecTV Now-streamingtjänsten. Människor som förbinder sig att vara prenumeranter i minst tre månader kan erbjudas gratis Apple TV medan de som betalar för bara en enda månad kan få ett gratis Fire TV-minne.

Rapporten nämner också att DirecTV Now kan innehålla kanaler från nätverk som inte tidigare har bekräftats, till exempel Fox, CBS och Univision.

AT&T och DirecTV har ännu inte kommenterat den här rapporten så det finns ingen klarhet om huruvida kanaler från dessa nät kommer att finnas tillgängliga på DirecTV Nu när tjänsten så småningom går som senare denna månad.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, DirecTV Now, Entertainment och Social Hit.