AT & T-kunder kan nu få gratis filmbiljetter

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken
Att lansera kunduppskattningsprogram verkar vara en trend idag, både T-Mobile och AT&T kör sina program för att tacka kunder för deras beskydd, AT&T erbjuder nu kunder gratis filmbiljetter med AT&T TACK som det beskriver som ”ett uppskattningsprogram som gör med andra transportörer kan inte. ”

För att vara tydlig är detta ett köp-en-få-ett-gratis-erbjudande så kunderna måste fortfarande betala fullt pris för en biljett för att få en gratis med tillstånd av AT&T. Transportföretagets efterbetalda kunder kan dra nytta av erbjudandet från och med idag.

Kunder måste besöka att.com/tickettwosdays och verifiera sitt mobilnummer varefter de kommer att skickas till movietickets.com där en kupongkod för deras gratisbiljett automatiskt kommer att tillämpas i kassan efter att de köpt en fullprisbiljett.

AT&T erbjuder dessa gratis filmbiljetter till kvalificerade kunder, en per konto, så länge AT&T THANKS-programmet körs – förutsatt att leveranserna varar varje vecka. Deltagande teatrar inkluderar AMC Theatres och Regal Entertainment Group, de är de två största biografkedjorna i USA.

AT&T och Live Nation kommer också att introducera årets första förförsäljningskonserterbjudande i höst, AT&T efterbetalda kunder kommer att kunna få förförsäljningsbiljetter för att välja konserter innan de blir tillgängliga för allmänheten. Ingen registrering eller registrering krävs.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T. Källa: about.att