AT & T: s DirecTV fristående streamingtjänst nästa månad

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken

AT&T meddelade tidigare denna månad att de kommer att lansera en fristående internet-TV-streaming under varumärket DirecTV. Om du har varit ute av ögonen förvärvade telekommunikationsjätten DirecTV för över 48 miljarder dollar för inte så länge sedan. Företaget har ännu inte avslöjat allt om denna tjänst som heter DirecTV Now, men AT & T: s VD Randall Stephenson har avslöjat att DirecTV Now kommer att släppas nästa månad.

Uppenbarelsen gjordes av VD som en del av en diskussion om AT&T: s förestående förvärv av Time Warner. VD Randall Stephenson bekräftade att DirecTV Now kommer att lanseras i november och att det kommer att bli “radikalt lägre” än sina konkurrenter.

Konkurrenter inkluderar sådana som Sling TV och PlayStation Vue, för att inte tala om HBO Now, men den senare skulle snart vara en AT & T-egenskap ändå förutsatt att tillsynsmyndigheter inte kastar en nyckel på gång eller Time Warner inte får ett konkurrerande bud. Apple tros hålla koll på vad som lagar mat mellan AT&T och Time Warner.

Det är inte känt just nu vilka kanaler och nätverk som kommer att vara ombord när DirecTV Now lanseras nästa månad. Vi har inte ens ett exakt datum ännu så vi måste vänta på att företaget avslöjar mer information innan vi kan vara säkra på om det är värt att prenumerera på DirecTV Now via Sling TV och PlayStation Vue.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, DirecTV Now och Entertainment. Källa: engadget