AT & T: s DirecTV-streamingtjänst kommer att erbjuda HBO

HBO släpper First True Detective Season 3 Trailer

hbo-tecken
AT&T bekräftade redan i mars i år att det kommer att lansera en trio fristående online-TV-streamingtjänster under varumärket DirecTV. Under de senaste månaderna har företaget skrivit in affärer med innehållsleverantörer som kommer att göra sina kanaler tillgängliga på tjänsterna. AT&T har nu bekräftat att HBO också har loggat in, premiumkabelnätverkets linjära kanal kommer att vara tillgänglig för över-the-top-streaming via DirecTV-streamingtjänsten.

Detta tillkännagivande gjordes när HBO förnyade sitt avtal för de traditionella DirecTV- och U-vers-tjänsterna. AT&T dubbar detta avtal historiskt eftersom det täcker både traditionella och over-the-top streaming plattformar.

AT&T har ännu inte bekräftat hur mycket DirecTV Now eller DirecTV Mobile kommer att kosta, men det är viktigt att få hype igång för dessa tjänster genom att bekräfta vilka kanaler som kommer att finnas tillgängliga för prenumeranter. Disney har redan bekräftat att ABC-, Disney- och ESPN-kanaler kommer att finnas tillgängliga och nu har HBO och Cinemax också varit låsta.

Tjänster som Sling TV och PlayStation Vue har redan funnits länge och de erbjuder ett stort antal kanaler till prenumeranter. Det kommer verkligen inte att vara en lätt väg för de nya DirecTV-streamingtjänsterna.

DirecTV-märkta online-TV-streamingtjänster är planerade att gå live under fjärde kvartalet i år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, Directv, Entertainment och Hbo. Källa: prnewswire