AT&T Developing Anime Streaming Service

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken

En ny rapport hävdar att AT&T utvecklar en streamingtjänst för anime och videospel, tydligen kommer tjänsten att samla ihop en mängd olika streamingkanaler till en enda prenumerationstjänst. Några bevis har också dykt upp som tyder på att den här tjänsten kommer att kallas Vrv och att den kommer att rikta sig till användare som är intresserade av videospel, anime, nischade actionsporter, “och andra biljettpriser.”

Variety rapporterar att AT & T: s Vrv utvecklas av Ellation, som är ett dotterbolag till Otter Media som råkar vara ett joint venture mellan The Chernin Group och AT&T. Otter Media har insatser i digitala medier och stora YouTube-personligheter. Det äger också prenumerationsbaserad anime-tjänst Crunchyroll och en videohandledningssida med fokus på hantverk som heter Creativebug.

Det sägs att den här tjänsten kommer att kombinera innehåll från Crunchyroll liksom andra kanaler från tredjepartsleverantörer. Detta kan innebära att tjänsten erbjuds antingen som ett komplett paket eller som ett anpassningsbart paket.

Rapporten innehåller inte några viktiga detaljer som prissättning av Vrv, detaljer om innehållet som kommer att läggas till i lineupen och vilka plattformar den kommer att finnas tillgänglig vid lanseringen.

AT&T har inte bekräftat någonting om en ny streamingtjänst, men Variety hävdar att den skulle kunna lanseras så snart denna månad med en fullständig lansering som händer senare denna månad.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T och underhållning.