AT&T DirecTV Now Streaming Service presenteras den 28 november

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken
Det bekräftades av AT&T tidigare i år att det snart kommer att lansera en fristående TV-streamingtjänst under varumärket DirecTV. Företaget bekräftade nyligen att tjänsten kommer att införas i november och nu har vi ett exakt datum. AT & T: s DirecTV Now fristående online-TV-streamingtjänst kommer att presenteras den 28 november.

AT&T har skickat inbjudningar till ett evenemang den 28 november i New York City. Det kommer att ge alla detaljer om den nya tjänsten vid detta evenemang. Även om det är oklart just nu när tjänsten kommer att lanseras vet vi åtminstone nu när AT&T kommer att tillhandahålla all information om den.

Företaget har bekräftat två viktiga bitar av information om denna tjänst. DirecTV Nu kommer att kosta $ 35 per månad och det kommer att ge tillgång till mer än 100 kanaler. Eftersom det är en fristående streamingtjänst krävs inga kontrakt. Prenumeranter kan välja att avsluta sin prenumeration när de vill utan problem.

DirecTV Now: s pris på $ 35 per månad gör det till en mycket konkurrenskraftig konkurrent till sådana som PlayStation Vue som börjar på $ 30 per månad med 45 kanaler och Sling TV på $ 20 per månad och ännu färre kanaler.

Den kompletta listan med kanaler kommer sannolikt att presenteras den 28 november förutom information om gratis testversioner och plattformar som stöds.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, DirecTV Now, Entertainment, PlayStation Vue och Sling TV. Källa: engadget