AT&T Gigabit Internet i San Francisco äntligen

San Francisco kan vara först med att förbjuda ansiktsigenkänning av staden

san-francisco

Invånare i San Franciscos Bay Area kommer med glädje att få reda på att AT&T har meddelat den regionala lanseringen av sin gigabit-internettjänst idag. Tiotusentals invånare kan nu få AT & T: s GigaPower-tjänst för internethastigheter på upp till 1 gigabit per sekund. AT&T har tidigare lanserat denna tjänst i Cupertino förra året.

AT & T: s gigabit-internettjänst i San Francisco kommer att finnas tillgängligt för invånare i delar av Mountain View, San Ramon, San Jose, Dublin och Santa Clara, enligt telekommunikationsjätten. Företaget har också sagt att man vill tredubbla tillgängligheten i slutet av detta år.

“Genom att utöka AT&T GigaPower till ytterligare städer i Bay Area bortom Cupertino visar vi vårt fortsatta engagemang för våra kunder vars aptit för höghastighetsdata fortsätter att växa”, säger Jeni Bell, vice vd och chef för norra Kalifornien och norra Nevada på AT&T.

Tjänsten finns i nästan 30 lägenhetskomplex i Bay Area där kunder får internethastigheter på upp till 1 Gbps över företagets fiber GigaPower-nätverk för så låga som $ 70 per månad.

GigaPower-nätverket har rullats ut på mer än 1,6 miljoner platser i 22 av de största tunnelbanområdena i USA. Företaget planerar att utöka tillgängligheten av denna tjänst i delar av ytterligare 34 områden för att täcka totalt 56 tunnelbanor över hela USA

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T och Gigabit. Källa: about.att