Bästa erbjudanden för erbjudanden om att tävla med Amazon Prime Day

Bästa köp för att stänga sina dedikerade mobiltelefonbutiker

ms-bästa-köp
Amazon introducerade Prime Day förra året, det är en dag det har skapat för att erbjuda exklusiva erbjudanden till Prime-medlemmar. Det såg fler beställningar på Prime Day förra året än på Black Friday vilket är vettigt att göra Prime Day till en årlig sak. Det är tillbaka idag – 12 juli – och för att stjäla Amazons åska erbjuder Best Buy också några rabatter på en mängd olika elektronik.

Prime Day-erbjudanden är exklusiva för Prime-medlemmar, vilket innebär att de som inte har en prenumeration först måste få en. Det är ett utmärkt sätt för Amazon att driva tillväxt för Prime-prenumerationer.

Best Buy’s sida med erbjudanden listar produkter som smartphones, TV-apparater, kameror, drönare, hörlurar och mer. Erbjudanden inkluderar ett presentkort på 75 $ med en olåst Galaxy S7 eller Galaxy S7-kant, 350 $ på en Samsung 55-tums 4K UHD TV, 100 $ rabatt på Beats Studio trådlösa hörlurar etc.

Dessa erbjudanden och rabatter är endast tillgängliga under en begränsad tid, så se till att du snabbt hämtar vad som intresserar dig. Var noga med att jämföra priset med Amazon också eftersom många av produkterna har diskonterats av båda återförsäljare.

Best Buy är inte den enda återförsäljaren som motverkar Amazon Prime Day. Walmart erbjuder också erbjudanden samt gratis frakt i en vecka utan några inköpskrav.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Amazon Prime Day, Best Buy och Walmart. Källa: bestbuy