Bästa nyhetsaggregat

Att följa enskilda nyhetssajter för att få din dagliga nyhetsfix är en tröttsam aktivitet. Du kan inte besöka varje nyhetswebbplats separat för att få de senaste nyheterna om olika intressanta ämnen. Du kan dock använda nyhetsaggregatörer för att ta med alla aktuella nyheter från flera kanaler till en enda instrumentpanel. Här är några av de bästa nyheterna som du kan använda för att ansluta alla dina nyhetskanaler och kurera din personliga nyhetsflöde.

Inoreader

Inoreader är en innovativ nyhets- och innehållsaggregat som erbjuder unika funktioner som gör den till en annan typ av RSS-läsare. Det är inte bara en annan tråkig RSS-läsare utan Inoreader erbjuder ett unikt sätt att upptäcka fantastiskt nytt innehåll på nätet. Den har också ett helt funktionellt RSS-verktyg som låter dig hålla koll på dina favoritbloggar och nyhetssidor. Du kan även importera dina prenumerationer från andra läsare direkt till Inoreader för att hålla allt ditt nyhetsinnehåll på ett ställe. Du kan skapa enskilda instrumentpaneler för olika intressen, en för teknik, en för nyheter osv. Den erbjuder alla funktioner du behöver för att hålla en organiserad instrumentpanel för allt innehåll och nyheter från hela nätet.

2 / Feedly (webb / mobil)

Feedly

En av de bästa nyheterna som finns tillgängliga på marknaden just nu. Det erbjuder ett enkelt och raffinerat användargränssnitt där du enkelt kan komma åt allt ditt favoritinnehåll från hela nätet. Från cirka 40 miljoner källor kan du hitta de exakta nyheterna du letar efter inom några minuter. Du kan dela, läsa och spara alla nyheter du vill ha om dina favoritämnen i den här läsaren. Du kan organisera ditt favoritinnehåll på olika sätt för att hålla det rörigt. Du kan till och med pumpa upp din produktivitet genom att integrera appar som Slack, Google Docs etc. för att enkelt dela specifika berättelser över olika tjänster.

Digg Reader

Om du vill kolla in vad hela Internet läser är Digg Reader det perfekta stället att komma ikapp med de senaste nyheterna. När du registrerar dig är allt du behöver göra att välja dina önskade kategorier och Digg ger dig de hetaste historierna och nyheterna relaterade till dina valda intressen. Designen liknar Feedly; minimal och enkel. Du kan söka efter specifika webbplatser och endast presenteras med innehållet från dina valda webbplatser. Du kan också kolla in trendhistorier som har delats mest på Twitter med funktionen Digg Deeper.

CommaFeed

Aesthetically Commafeed är inte lika attraktivt då, inte många nyhetsaggregat erbjuder mycket skönhet alls. Commafeeds användargränssnitt liknar det för en e-postinkorg från tidigare dagar. Du kan lägga till och prenumerera på olika flöden direkt från instrumentpanelen. Du kan namnge varje flöde på olika sätt för att hålla dem snyggt organiserade. Om du mår bra med ett intetsägande användargränssnitt som liknar en gammal e-postinkorg är Commafeed det rätta valet för dig. Men den här enkla designen gör den här läsaren helt uppblåst utan att distraheras alls.

Flipboard

Flipboard är stolt över att vara den personliga tidningen för dig. Alla berättelser, nyheter och innehåll är handplockade av människor som delar dina intressen och passion. Du kan välja dina ämnen och samla ditt eget nyhetsflöde efter dina behov. Du kan även organisera ditt innehåll i en vacker tidningslayout som du kan dela med andra. Inledningsvis ser flödet lite rörigt ut eftersom du måste välja 7 ämnen under registreringen, men du kan beskära det och bara behålla dina föredragna ämnen i flödet.

SmartNews

SmartNews är precis vad namnet anger. Det ger dig alla måste-läsa nyheter automatiskt och automatiserar det perfekta flödet för dig. Den smarta algoritmen väljer de hetaste och trendigaste nyheterna från hela nätet och tar dem till din smartphone. Du kan lägga till de mest populära kanalerna för att bara se historier från dina favoritnyhetssidor. SmartView-tekniken laddar artiklarna direkt så att du kan börja läsa utan att behöva vänta alls.

Den gamla läsaren

Den gamla läsaren är inte så gammal trots sitt namn. Det låter dig prenumerera på dina favoritnyhetskanaler och kurera ditt personliga nyhetsflöde. Du kan dela dina berättelser med vänner över sociala medier och diskutera ditt favoritinnehåll med dem. Upp till 100 flöden är gratis för alla användare, men om du vill gå över det måste du betala $ 3 / månadsavgifter för premiumabonnemanget, vilket ger dig 500 prenumerationer, snabbare uppdateringstider för matning, ingen reklam och 1 år efter lagring.

Nyheter Republic

News Republic är din one-stop shop för alla aktuella och senaste nyheter från hela världen. Du kan anpassa ditt eget nyhetsflöde med innehåll från nästan 1650 mediepartners från hela världen. Du kan följa dina vänner och andra branschexperter för att se vad som intresserar dem. Följ de senaste nyheterna och gnista nya konversationer med andra människor som delar samma intressen som du. News Republic lär sig om dina intressen genom din läsning, ju mer du läser desto bättre innehåll kommer du att presenteras över tiden.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, nyheter och webbplats.