Bästa spelkontroller för iPhone och iPad

Best Game Controllers For iPhone

Här är några av de bästa spelkontrollerna för iPhone och iPad som du behöver köpa för en ultimat spelupplevelse på din iOS-enhet. Alla är MFi-controller, vilket innebär att de kommer att arbeta med alla spel som stöder MFi-certifiering.

iPhone och iPad är en mycket kapabel spelanordning. Och nu med Apple Arcade har både spelutvecklare och spelare börjat ta iOS som en mer seriös spelplattform.

Visserligen är en av de största svagheterna hos iPhone och iPad som spelanordningar bristen på fysiska spelkontroller. Att ha taktil feedback som kommer från att trycka på knappar förbättrar spelupplevelsen, och det är något spelare saknar när de spelar stora namnspel som PUBG, Among Us och andra på sina Apple-enheter.

Tack och lov finns det ett antal bra spelkontroller för iPhone och iPad, som gör det möjligt för användare att spela sina favoritspel med fysiska knappar. Att spela spel med dessa iPad- och iPhone-spelkontroller ger spelare en konsol som känsla ihop med den höga grafiken som nyare iPhones och iPads kan leverera.

Här är de bästa spelkontrollerna för iPhone och iPad du ska köpa för 2020 och 2021. Dessa spelkontroller ska fungera med iPhone 12, iPhone 11, iPhone XS, iPhone X och lägre. Alla iPad-modeller inklusive iPad, iPad Air, iPad Pro stöds också.

SteelSeries Nimbus + mobil spelkontroll

Bästa spelkontroller för iPhone

SteelSeries Bluetooth-mobilspelkontroll är officiellt licensierad av Apple och fungerar därför med alla Apple-enheter som inkluderar iOS, iPad och tvOS. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet fungerar 50+ timmar på en enda laddning. Dessutom, med tanke på dess kompatibilitet med tusentals spel i App Arcade och App Store, kan du njuta av otaliga spel.

För att göra din spelupplevelse mer spännande uppgraderas pilknapparna till taktilt klick som ger dig ett supersnabbt svar. Och om du någonsin önskat klickbara joysticks, är de bara här! De klickbara L3 / R3-knapparna ger bredare inmatningsalternativ för olika spel. Detta är den bästa iPhone-styrenheten för PUBG eftersom den ger en mycket konsolliknande spelupplevelse.

Du kan köpa SteelSeries Nimbus + Bluetooth Mobile Gaming Controller med iPhone-fäste för $ 59,99.

Obs! För att optimera dess kompatibilitet med alla iOS-enheter måste du ladda ner SteelSeries Engine från sin webbplats och uppdatera styrenheten.

Rotor Riot MFI-spelkontroll

Rotor Riot ger den enda MFI-styrenheten som har L3 / R3-funktionalitet. Med den trådbundna styrenheten blir du inte oavbruten av någon fördröjningstid eller fördröjning. Nu kan du tävla i dina spel snabbt med kristallklara bilder utan oskärpa, problem eller hoppa över! Vill du ha fler överraskningar? Du behöver inte oroa dig för batteriet och laddningen. Helt enkelt plugga och spela.

Eftersom Rotor Riot är kompatibelt med mer än 1 000 spel kan du spela de spel du själv väljer som Fotnite, Call Of Duty (COD) och Madden 21. För att ladda ner och synkronisera dina favoritspel behöver du helt enkelt välja spel från Roto Riot-appen finns i App Store. Denna gamepad är kompatibel med både iOS och Android.

Detta är den bästa iPhone-kontrollen för Minecraft och andra spel som den tack vare sin konsolliknande layout.

Du kan köpa Rotor Riot MFi Gamepad-kontroller för 49,99 dollar.

Razer Kishi Game Controller

Bästa spelkontroller för iPhone

För de som letar efter uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet ger Razer Kishi gamepads klickbara analoga joysticks dig den noggrannhet du letar efter. Det är verkligen en av de bästa iOS-spelkontrollerna där ute.

Razer Kishi gamepads D-pad säkerställer att dina ingångar är supersnabba och exakta. Det bästa med den här mobila spelkontrollen är att dess utsträckta och flexibla kropp enkelt monteras på olika mobiltelefoner och surfplattor. Det starka och säkra greppet säkerställer att dina enheter är säkra och inte faller ner från spelkontrollen.

En trådlös Bluetooth-spelkontroll för iPhone kan fördröja funktionalitet och ingång. Men Razer Kishi gamepad är direkt ansluten till enhetens laddningsport som i slutändan ger dig sömlösa knappsvar. Om du tar slut på batteriet under spelet ansluter du bara laddaren till gamepad så laddas din enhet.

Kroppen hos denna iPhone- och iPad-spelkontroll är exklusivt utformad för passionerade spelare som älskar att spela spel under långa timmar. Den ergonomiska designen och de strategiskt placerade knapparna gör att dina händer inte blir trötta även efter att ha spelat i timmar.

Du kan köpa Razer Kishi Mobile Game Controller för $ 99,99.

YOBWIN 4 Trigger Mobile Game Controller

Denna sexfingers spelkontroll ger dig mer kontroll över ditt spel. Det betyder att du kan sikta, flytta och skjuta i vänster och höger riktning samtidigt. Nu kan du hantera olika drag i ditt spel som att sikta, hoppa, öppna ryggsäcken, falla ner, etc., smidigt och exakt.

Din telefon kan bli överhettad genom att spela spel som PUBG, Fotnite, COD, Knives Out, Battle Royale, etc. Således garanterar den tysta kylfläkten att din enhet förblir sval och att batteriet inte tappar. Dessutom kan du ansluta laddningsporten under spelet – utan risk för avbrott i din spelsession. För PUBG-älskare sitter den ergonomiska formen bra i dina händer utan trötthet.

Med YOBWINs spelkontroll behöver du inte oroa dig över storleken på din telefon eftersom den är kompatibel med telefoner i storlekarna 4,7 ”till 6,5”. Denna gamepad levereras med ett justerbart stativ med flera vinklar som också tjänar syftet att hålla din mobil medan du tittar på en film.

Du kan köpa YOBWIN Mobile Game Controller till ett överkomligt pris på $ 17,99.

Jackky Wireless Mobile Game Controller

Jackkys trådlösa gamepad passar bra på en 3,5 ”till 6,5” mobiltelefon och är bekväm på händerna. Den är kompatibel med både iOS 11.0 till13.3 och Android 4.0-enheter som Samsung, HTC, Sony, Nokia, Huawei, Motorola, Xiaomi och iPhone (XR, X XS och 8). Du kan också använda den med ett Windows-operativsystem. Den här trådlösa spelkontrollen är ganska lätt att ansluta till Bluetooth och passar enkelt i fickan.

Jackky’s gamepad ger dig mycket exakta svar såväl som det är lätt att flytta i vilken riktning som helst. För att anpassa nycklarna för mobilspel måste du ladda ner ‘ShootingPlus V3’ i Apple Store eller Google Play. Dess 350Mah uppladdningsbara batteri ger 15 timmars spelsession.

Du kan köpa Jackky Wireless Mobile Game Controller för $ 30,99.

Vilken av de ovannämnda spelkontrollerna för iPhone och iPad kommer du sannolikt att prova? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan.

Om du vill ha fler inlägg på iPhone-speltillbehör, håll dig uppdaterad med iOSHacker.com