Batman: The Killing Joke Will See A Summer Release

Batman: The Killing Joke Will See A Summer Release

R-klassade filmer har funnits ett tag nu, även om det är säkert att säga att det verkligen är tack vare Marvels Deadpool-film som visade att trots R-betyg (vilket också betyder en begränsad publik), kan filmer och program fortfarande fortsätta att göra ganska bra och tjäna miljoner på miljoner dollar för studior.

Om du nu är ett fan av Batman-serierna har du kanske hört att Warner Bros. kommer att kasta ihop en animerad version av Batman: The Killing Joke som också får en R-rating, ett ganska unikt betyg för en animerad film, och för dem som undrar när filmen kommer att släppas kommer den att släppas på sommaren.

För att vara mer specifik kommer den kommande Batman: The Killing Joke att släppas den 23 juli där den kommer att finnas tillgänglig för att köpas som en digital kopia. För dem som kanske föredrar en fysisk kopia av filmen i form av en lyxig Blu-ray-upplaga, kommer den fysiska kopian bara att se en release den 2 augusti.

Filmen kommer att se Mark Hamill återge sin röstskådespelare som Joker, med Batman röstad av Kevin Conroy. Den är baserad på en av de mer ikoniska och något kontroversiella Joker-ursprungshistorierna och om du inte har sett trailern kan du kolla in den i videon ovan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Batman och filmer.