Bellabeats smarta (er) vattenflaska Få hydratiseringspåminnelser baserat på din aktivitet, sömn och stress

Bellabeats smarta (er) vattenflaska Få hydratiseringspåminnelser baserat på din aktivitet, sömn och stress

Bellabeat, kvinnors välbefinnande, är tillbaka med Spring, en $ 89 smart vattenflaska som ansluter till sin underbara serie Leaf-fitnessspårare.

Vi säger fitnessspårare men Bellabeats hälso- och livsstilsplattform är faktiskt en av de mest omfattande med funktioner, sömn, känslighet för stress och menstruationscykel spårning.

Läs detta: De bästa smartklockorna för kvinnor

Den 16 flu.oz-anslutna flaskan synkroniseras med Bellabeat-appen via Bluetooth och håller koll på hur mycket du dricker och loggar dagligen vattenintag. Skillnaden med befintliga smarta flaskor är dock resten av plattformen. Bellabeat säger att det kan använda AI-algoritmer för att skräddarsy dina intagsmål beroende på hur aktiv du är, hur mycket du sover du får, om du är på din period, om du sannolikt kommer att bli stressad etc.

Användare får påminnelser och meddelanden för att hålla sig hydrerade, även om vi antar att dessa kan stängas av. Inget ord ännu om kompatibilitet med andra appar. Halkskyddet finns i en massa färger, det är “lätt” och tillverkat av diskmaskinsäkert borosilikatglas. Plus, flaskan drivs av ett sex månaders utbytbart batteri.

Bellabeat har ett ganska bra år efter att ha passerat 700 000 försäljningsgränser för trackers av Leaf Nature och Leaf Urban. Frakt av vårflaskan börjar i juni – anmäl dig till väntelistan här.