Bentley erbjuder Apple-paket i Mulsanne-konceptfordon

Bentley erbjuder Apple-paket i Mulsanne-konceptfordon

När du tänker Bentley, tänker du lyx och med att våra bilar börjar integreras mer och mer med våra smartphones och surfplattor, ser det ut som om Bentley kan ha tagit det till nästa nivå med en Mac Mini-integration i deras koncept Mulsanne flaggskepp lyxfordon som presenterades på Frankfurt Motor Show.

Inte bara nöjd med att integrera en Mac Mini kommer konceptfordonet Mulsanne också att vara integrerat med två iPads, två trådlösa Apple-tangentbord, och till toppen av allt en iPod touch som kommer att användas som hjärtat i dess underhållningssystem. Anledningen till integrationen av så många enheter är att Mulsanne riktar sig till kraftföretagsanvändaren, som uppenbarligen behöver vara på sin affärsförpliktelse hela tiden, även under resan.

En 15,6-tums skärm faller ner från takkonsolen, som är ansluten till Mac Mini, som också håller de två iPadsna synkroniserade, medan iPod touch fungerar som en kontrollpanel för baksätets underhållning och ljudsystem för resten av fordon.

Undrar hur mycket allt detta kommer att kosta? Det verkar som om bilen blir tillverkad kommer bara bilen ensam att ge dig tillbaka $ 346 000, och om du vill lägga till Apple-paketet kommer det att kosta dig ytterligare 138 580 $. Aj.

Arkiverad i Apple> Ljud> Datorer> Koncept> Surfplattor> Transport. Läs mer om iPad, iPod Touch, Luxury, Mac Mini och trådlöst tangentbord.