Biblioteksböcker för Kindle nu live

Library eBooks for Kindle

Biblioteksböcker för Kindle

Det var först igår som vi rapporterade att biblioteksböckerna för Kindle fanns tillgängliga för människor som bor i Seattle, och från och med idag går tjänsten live rikstäckande. Enligt ett pressmeddelande från Amazon i morse är Kindle Books nu tillgängliga för lån från över 11 000 lokala bibliotek i USA. Från och med idag kan allmänheten låna böcker från sina bibliotek utan att behöva sätta sin fot utanför huset – tack vare kraften från internet och ett bibliotekskort.

Alla fördelar med Kindle-böcker – inklusive Whispersync, Facebook och Twitter-integration – finns också för dessa biblioteksböcker. Böckerna kan läsas på vilken enhet eller dator som helst med Kindle-appen. Alla anteckningar du gör i en biblioteksbok kommer att lagras åt dig, så nästa gång du lånar den igen eller bestämmer dig för att köpa den, har du dessa anteckningar redo för dig.

För att låna Kindle-böcker från ditt lokala bibliotek är allt du behöver göra att besöka webbplatsen för ett amerikanskt bibliotek som erbjuder digitala tjänster från OverDrive, hitta en bok du vill ha, kolla in boken med ett giltigt bibliotekskort och klicka sedan på “ Get for Kindle ”för att skjuta den till din enhet. Det är så enkelt! Så om du har slut på saker att läsa på din Kindle har du nu tillgång till ett stort antal böcker på ditt lokala bibliotek. Få reda på mer.

[Press Release]

Filed in Web. Läs mer om Amazon, Ebook, Ebooks, Kindle and Library.