Bibliotekskortjustering ger appbibliotek som appgömningsfunktion till iPad

Bibliotekskortjustering ger appbibliotek som appgömningsfunktion till iPad

Nytt bibliotekskortjustering för jailbreakad iPad gör det möjligt för användare att få appbiblioteket som app-döljningsfunktion på sin iPad som kör iPadOS 14.

Av någon anledning som endast är känt av Apple har företaget begränsat App Library-funktionen i iOS 14 till iPhone och iPod touch. iPadOS 14 erbjuder inte App-biblioteksfunktionen, även om det hade varit helt meningsfullt för iPad att ha den här funktionen också och ge användarna möjlighet att rensa sin startskärm.

Om du saknar möjligheten att dölja appikoner till App Library på iPad och vill få den här iPhone-funktionen på din surfplatta, kan en nyligen släppt tweak som heter Library Card hjälpa till.

Läs också: Få mer kontroll eller inaktivera appbiblioteket med dessa iOS 14-tweaks

Bibliotekkortjusteringen för jailbroken iPad ger användarna möjlighet att dölja appikonerna från sin startskärm genom att placera dem i “App Library”. Användare kan helt enkelt trycka länge på en ikon för att komma åt dess snabbåtgärdsmeny och sedan trycka på Dölj-knappen för att ta bort den från startskärmen.

Även om ikonen har tagits bort från startskärmen förblir själva appen på enheten.

En viktig sak att tänka på innan du installerar Library Card-tweak på en iPad är att den här tweak inte aktiverar hela App Library-funktionen på iPad ännu. Utvecklaren säger att det tar tid att ta hela App-biblioteksupplevelsen på iPad men planerar att göra det i framtiden. Enligt utvecklaren kommer de framtida versionerna av tweak att föra hela App Library-funktionen till iPad komplett med dedikerad App Library-sida.

Så om iPad inte får full skärm för appbiblioteket med bibliotekskort just nu, hur får man åtkomst till ikonerna som har döljts med den här tweak? Enkelt, du kan enkelt söka i appens namn i Spotlight-sökningen och trycka på dess namn från sökresultaten för att öppna den dolda appen.

Om du gillar tanken bakom tweak för bibliotekskort kan du ladda ner gratis genom att lägga till utvecklarens repo (https://garrepi.dev/repo/) till dina Cydia-källor. Tweak finns att ladda ner gratis.

Mer om App Library-funktionen: