Bike Company förklarar sina paket som TV-apparater för att förhindra skador

Bike Company förklarar sina paket som TV-apparater för att förhindra skador

Bildkredit - Jason Gay

Bildkredit – Jason Gay

Vi har alla fått leveranser tidigare där lådan kan ha stött på en del skador under vägen, även om innehållet förhoppningsvis i dina fall inte har det. Tyvärr i vissa fall hanteras vissa leveranser lite hårdare jämfört med andra, varför ett cykelföretag från Nederländerna har kommit med en genial lösning.

Företaget, VanMoof, har kommit fram till att leveransföretag tenderar att vara mer skonsamma när det gäller hantering av vissa paket, såsom elektronik, särskilt storbilds-TV. Detta är anledningen till att företaget har beslutat att byta ut sättet att de packar sina produkter genom att fylla sina cyklar i lådor med en bild av en TV som slås på sidan.

Tanken är att med en bild av en TV på sidan kommer leveransföretagen att vara mer skonsamma med sin hantering. Enligt VanMoofs kreativa chef Bex Rad läser hennes inlägg på Medium, ”Tidigare i år fick våra grundare Ties en glimt av geni. Våra lådor är ungefär lika stora som en (riktigt riktigt riktigt massiv) platt-TV. Platt-tv-apparater kommer alltid i perfekt skick. Vad händer om vi bara skrev ut en platt-tv på sidan av våra lådor? Och precis som detta minskade skadorna på våra cyklar med 70–80%. ”

I en idealisk värld bör leveransföretag hantera alla paket med försiktighet, men om de inte gör det, antar vi att det här kan vara ett alternativ, eller åtminstone tills de tar det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Humor.