Bill Gates kycklingar har förolämpat Bolivia

Bill Gates '' Greatest Mistake Ever '' tappade till Android

bill grindar

Bill Gates är mest känd för att grunda Microsoft och spendera år vid företagets rodret tills det blev en programvarujägare. Han är också känd för att vara den rikaste mannen i världen, men han utnyttjar all den rikedomen med sina filantropiska ansträngningar som nästan alltid välkomnas av alla över hela världen, men Bolivia har blivit förolämpad av den här gången. Gates redogjorde nyligen för en plan för att donera 100.000 kycklingar till fattiga länder men Bolivia säger tack så mycket, vi behöver inte dina kycklingar, Mr. Gates.

Bolivia var enligt uppgift en av de fattiga nationerna som skulle få denna donation av Bill Gates. Landets vänsterregering har vägrat donationen och kallat det ”stötande”.

César Cocarico, Bolivias minister för land- och landsbygdsutveckling, sa att Gates inte känner till Bolivias verklighet för att tro att nationen har bott mitt i djungeln sedan 500 år sedan “utan att veta hur man producerar.”

Gates kycklingdonationsprogram tillkännagavs tidigare denna månad, han har samarbetat med Heifer International för detta program, en välgörenhetsorganisation som ger bort boskap och jordbruksutbildning för att utrota fattigdom. Det heter Coop Dreams. 100,00 kycklingar kommer att doneras till fattiga länder i Afrika söder om Sahara, inklusive Bolivia.

Bolivias regering påpekar att den producerar nästan 200 miljoner kycklingar årligen med kapacitet att exportera 36 miljoner. Dess ekonomi har utvecklats mycket bra under det senaste decenniet och förväntas vara den bästa ekonomin i Sydamerika i år.

Inte undra på att minister Cocarico råder Gates att han “skulle informera sig själv om att vi bolivianer har mycket produktion och inte behöver några begåvade kycklingar för att leva, vi har värdighet.”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Bill Gates.