Bill Nye får en talkshow på Netflix

Bill Nye får en talkshow på Netflix

bill-nye-science-guy

Bill Nye, aka Science Guy, får en ny TV-show men den här gången kommer han att vara på Netflix. Du vet vem han är om du någonsin har bläddrat i reddit och Imgur eller om du är intresserad av att följa vetenskapliga nyheter online. Netflix har gett honom en ny talkshow som heter Bill Nye Räddar världen. Showen kommer att ha premiär på online-videostreamingtjänsten våren nästa år.

Eftersom han är Science Guy kommer showen uppenbarligen att handla om vetenskap. Nye kommer att diskutera olika vetenskapliga ämnen i showen och kommer också att använda plattformen för att spränga populära myter såväl som falska påståenden från politiker och andra ledare.

Detta är första gången som Nye har fått en ny show ända sedan hans barnshow på PBS, som heter Bill Nye the Science Guy, slutade 1998. Det är länge sedan han gjort en TV-show men det kändes som att detta skulle hända med tanke på hans återuppbyggnad som något av en vetenskapskändis de senaste åren.

“Sedan starten av Science Guy-showen har jag varit på uppdrag att förändra världen genom att få människor överallt glada över de grundläggande idéerna inom vetenskapen”, sa Bill Nye i ett uttalande och tillade att “med rätt vetenskap och bra när vi skriver, kommer vi att göra vårt bästa för att upplysa och underhålla vår publik. Och kanske vi kommer att förändra världen lite. ”

2017 gör vi en talkshow med @BillNye. Det är ett experiment. pic.twitter.com/gE4bOIhV6a

– Netflix USA (@netflix) 31 augusti 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.