Bing 1.1 ger Lasso till iPad

Bing iPad

Bing iPadFolket på Bing har precis släppt en ny uppdatering till Bing iPad-appen med en intressant ny funktion: Lasso. Teamet upptäckte att det för närvarande tar minst nio steg att kopiera och klistra in text på en iPad för att söka efter något. Men nu har de lyckats få ner det till två steg. Med hjälp av Lasso-verktyget måste alla användare göra en cirkel runt en term som de vill söka efter, och de är klara. Bing iPad-appen startar sedan en ny sökning med det valda ordet. Du behöver inte längre trycka och hålla fingret på liten text på skärmen för att kopiera lite text.

Tyvärr sträcker sig denna funktion inte till hela iOS (kommer framtida versioner av Windows Phone att använda den här metoden för att kopiera text?), Och fungerar bara i Bing-appen. Men för vad det är värt är det ett bra sätt att spara tid när du söker. Andra förbättringar av Bing-appen inkluderar en förbättrad filmupplevelse som gör det lättare att hitta tider att träffa din lokala teater för att fånga en film.

Bing 1.1 för iPad finns nu i App Store. Kolla in det och låt oss veta vad du tycker.

Sparad i Apple> Tabletter> Webb. Läs mer om Apple Inc, Apps, Bing (Microsoft), iOS, iPad, iPad 2, Microsoft, Tablet och Update.