Bing för mobila webbläsare uppdaterade

Bing Maps

Bing KartorFans av Bing på sina mobiltelefoner kommer att vara glada att veta att Bing-teamet har uppdaterat mobilversionen av Bing för att inkludera några användbara nya funktioner i tjänsten. De nya funktionerna är: Dela på Facebook, Maps / List Split View, Nyheter och sökhistorik / Trending Topics.

Dela på Facebook låter användare enkelt dela sina bilder, lokala företagsuppgifter och appar (endast iOS) med sina Facebook-vänner för att få gilla, kommentarer och åsikter om vad de söker efter. Om du behöver en åsikt i farten gör funktionen Dela på Facebook det mycket lättare att göra.

Nyheter: användare kan nu hitta alla senaste nyheterna på sina mobila enheter på samma sätt som de gör på skrivbordet. Användare har tillgång till USA, Världen, Lokal (stat), Underhållning, Vetenskap / Teknik, Affärspolitik, Sport och Hälsa till hands när de är på språng. För närvarande är tjänsten endast tillgänglig i USA, men den bör snart bli global.

Kartor / Listad delad vy: Bing Maps har uppdaterats för att tillåta en delad vy som användare kan använda för att kontrollera vägbeskrivningar / platsinformation och se kartan samtidigt. Inget mer att behöva växla fram och tillbaka olika skärmar bara för att göra samma sak.

Sökhistorik / Populära ämnen: om du alltid söker efter samma saker, kan du spara från att behöva göra ytterligare tangenttryckningar när du söker på din mobila enhet genom att ha tillgång till din historik. Om det du letar efter råkar också vara trendigt behöver du inte ens ange någonting – välj bara från listan.

Dagens uppdateringar ska fungera på alla mobila enheter som stöder HTML5. Gå över till Bing for Mobile-webbplatsen för att kolla in den.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Bing (Microsoft), Microsoft, Mobile och Update.