Bing-sökning uppdaterad: mobil, FanSnap-integration och bildsökning

Bing-sökning uppdaterad: mobil, FanSnap-integration och bildsökning

Microsoft tillkännagav idag en stor översyn av företagets internetsökningstjänst Bing. Med Bing redan tätt integrerad i Windows Phone 7 kommer huvuddelen av Bings uppdatering i mobilutrymmet med översyn av iOS- och Android-appar, vilket hjälper till att “effektivisera hur du upptäcker relevant lokal information, så att du kan göra mer när du är på språng. ” Med integrering av FanSnap är platskartor och sittplatser nu integrerade så att du alltid hittar de bästa platserna i huset till rätt priser när du söker efter sportbiljetter. Och slutligen kommer en ny bildsökning användarupplevelse att hjälpa dig hitta den perfekta bilden varje gång. Klicka på för att utforska de uppdaterade funktionerna på djupet.

Mobil

:

Bings mobilapp har nu ett antal nya ändringar, från en nyutformad hemsidlayout för enklare navigering till förbättrade lokala funktioner som hjälper dig att hitta rätt restauranger. Med automatisk förslag på förbättringar kan användarna trycka på fingrarna för att hitta rätt restaurang med det kök, pris, plats och atmosfär som de önskar. Allt inom Bing-appen kan du också bekräfta och boka din plats via OpenTable eller Grubhub efter att du har bestämt dig för rätt restaurang, och du kan lära dig vad som finns omkring dig med ett panorama på gatunivå över restaurangen med Bing Streetside så att du ‘ känner till grannskapet. När du väl har kommit till din destination kan du checka in på Facebook, Foursquare och uppdatera din Windows Live Messenger-status i Bing-appen.

Om du vill komma ikapp med vänner efter middagen kan du gå socialt med Plan-funktionen, som delar lokala sökresultat direkt till din Facebook-vägg och du kan planera ditt parti baserat på “gillar” och kommentarer från vänner . Uppdateringen innehåller också en påminnelsefunktion som varnar dig för att hämta kemtvätten när du är nära platsen om du använder påminnelsefunktionen. Bing-appen uppdateras nu också med kartor och tidtabeller för kollektivtrafik, med förutsägelser om när nästa buss eller tåg kommer med realtidsinformation för utvalda städer – fler städer kommer snart att lanseras.

Om du ser något du gillar kan du också utföra sökningar genom att skriva, prata eller knäppa ett foto med visuell sökning.

Om du vill veta mer kan du besöka bloggen Bing for Mobile.

Bing och FanSnap

:

Bing har också introducerat att det nu integreras med FanSnap för att hjälpa dig att köpa de perfekta sätena för sportfans. Du kan jämföra biljettpriser från över 50 ledande biljettplatser samt få en glimt av var dina platser kommer att vara med en karta över platsen och sittplatser. Du kan till och med zooma in till en radnivåvy och kolla hur bra sätena är.

Bildsökning

:

Behöver du hitta den perfekta bilden? Bing erbjuder nu en bättre användarupplevelse för att göra det. När du letar efter en allmän eller specifik term, som “Casablanca”, får Bing dig inte att definiera vad du letar efter – som i Casablanca i Marocko eller Casablanca som i filmen. Istället finns det nu flikar som kan ta dig dit du behöver vara högst upp med bara ett klick.

För att lära dig mer, besök Bing-bloggen.

Filed in Web. Läs mer om Bing (Microsoft), Internet, Microsoft, Mobile, Search och smartphones.