BitTorrent News Live Broadcast startar den 18 juli

BitTorrent

bittorrent-nyheter
Det rapporterades förra månaden att BitTorrent snart kommer att lansera ett live-TV-nätverk på sin BitTorrent Live-streamingplattform. Nyhetsnätverket sägs göras tillgängligt tillsammans med andra kanaler som redan finns tillgängliga på företagets direktuppspelningsplattform. Företaget bekräftade idag att direktsändningen av sitt BitTorrent News-nätverk kommer att starta den 18 juli.

När vi hörde om denna satsning förra månaden sa man att BitTorrent har varit i färd med att bygga upp detta nätverk från grunden under ganska lång tid. Det sägs också att det utvecklar ett nätverk av internationella bidragsgivare för att tillhandahålla innehåll till sitt nya nyhetsnätverk.

Flera prisbelönta journalister har gått med i BitTorrent News – eller BTN – och en skicklig före detta CNN-producent har också gått med i nätverket. Täckningen kommer att starta med republikanska nationella kongressen i Cleveland, Ohio den 18 juli.

Tittare kan ställa in BTN via BitTorrent Live-applikationen för Apple TV och macOS. Appen kommer snart att finnas tillgänglig för andra plattformar också. BTN förväntar sig att ge tittarna upp till 12 timmars live-täckning under konferenser med hjälp av markrapportering och löpande kommentarer. BTN kommer att fortsätta att täcka valet efter konventionerna förutom att tillhandahålla allmänna nyheter och köra segment om action och alternativa sporter.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Bittorrent. Källa: bittorrent