Blizzard ger bort WoW-belöningar för att fira Warcraft-filmen

Blizzard ger bort WoW-belöningar för att fira Warcraft-filmen

WCMRewardTransmog01Tidigare i år rapporterade vi att en undersökning gjorde sina rundor där den antydde att Blizzard kanske funderade på att skapa belöningar för att fira den kommande Warcraft-filmen. Vid den tiden indikerade det att det skulle behöva spelare i World of Warcraft att faktiskt titta på filmen för att hävda den belöningen, men nu låter det som om du inte behöver.

Enligt nyligen upptäckta prestationer verkar det som att alla spelare måste göra är att logga in i spelet efter den internationella premiären av filmen. De kommer två månader på sig att göra det, vilket vi antar betyder att spelare kommer att ha fram till början av augusti för att få sina belöningar, vilket i grunden är ett huvudhandvapen och ett off-hand-objekt.

WCMRewardTransmog02För alliansen kommer de att få Replica Lion’s Fang och Replica Lion’s Heart, medan Horde kommer att få Replica Blood Guard’s Cleaver and Replica Staff of Gul’dan. Detaljer om objektet är lite knappa för tillfället, men i grund och botten är de nivå 1-objekt och vi antar att hela poängen med dem ska användas som transmog-objekt i motsats till faktiska objekt som du kan använda i uppdrag, instanser eller raider.

Vi förväntar oss att de kommer att läggas till spelet i en kommande mindre patch, särskilt när du anser att filmen är ungefär en månad bort.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Blizzard, Movies, Warcraft och World of Warcraft.