Blizzard tillkännager World Of Warcraft-reklam för Warcraft-filmbesökare

Blizzard tillkännager World Of Warcraft-reklam för Warcraft-filmbesökare

Vi vet, du kan inte tro att du på mindre än en månad kommer att kunna se Warcraft-filmen äntligen! Oavsett om du har höga eller låga förväntningar på filmen spelar ingen roll, eftersom med tanke på franchisens historiska karaktär och rykte är det något som fans har klagat på i flera år.

Samtidigt ser Blizzard också ut på möjligheten att filmen kommer att bidra till att öka World of Warcraft-prenumeranterna, varför de nyligen har tillkännagett ett promo som kopplas in i filmen och spelet, varav en kommer att involvera filmbesökare som får en gratis kopia av spelet om de skulle lösa in det.

Enligt Blizzard, ”Den som köper en biljett för att se Warcraft på deltagande Regal Cinemas, United Artists Theatres och Edwards Theatres platser i USA får en gratis digital kopia av World of Warcraft. Medlemmar i Regal Crown Club kommer också att ha möjlighet att vinna två biljetter till BlizzCon 2016. ”

Denna kampanj sträcker sig också till andra delar av världen som Australien och Nya Zeeland, Europa och olika länder i Asien – i stort sett alla platser som World of Warcraft-servrarna är baserade på. Detta är förutom de transmog-artiklar som tillkännagavs förra veckan. Kommer vi att se ett hopp i prenumeranter efter filmen? Vi antar att det beror på hur bra / dåligt det är.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Blizzard, Movies, Warcraft och World of Warcraft.