Boardy Tweak ger Urklippssynkronisering mellan iPhone och Windows PC

Boardy Tweak ger Urklippssynkronisering mellan iPhone och Windows PC
Boardy Tweak

En av de saker som Windows-användare som också äger en iPhone eller iPad saknar att ha är urklippssynkroniseringsfunktionen mellan Windows och iOS. På Mac har iOS-användare haft Universal Clipboard-funktionen i många år. Den här funktionen gör det möjligt för användare att kopiera något på iPhone och klistra in det på sin Mac automatiskt, eller vice versa.

Den nyligen släppta Boardy-tweak låter iPhone-användare också få urklippssynkroniseringsfunktionen på sin Windows-dator. När du har Boardy tweak installerat på din iPhone kan du sömlöst synkronisera ditt urklipp med din dator.

Du kan kopiera text mellan datorn och iPhone. Du kan också kopiera en bild från din iPhone till din Windows-dator. För närvarande stöder inte Boardy kopiering av bilder från PC till iPhone.

Installera Boardy tweak på en jailbroken iPhone är en del av installationsprocessen. För att få Boardys urklippssynkroniseringsfunktion att fungera måste användare också installera en skräddarsydd server på sin dator, som de kan hitta på utvecklarens GitHub här.

Medan Boardy tweak fungerar med Windows stöds det också på Linux och macOS. Det här är bra för människor som inte vill använda iClouds urklippssynkroniseringsfunktion eller använda olika Apple-konton på sin iPhone och Mac.

Utvecklaren har testat Boardy på följande stationära operativsystem.

Windows 10macOS High Sierra till Big SurLinux (Ubuntu 19.10 till 20.10)