Bose uppdaterar sina SoundSport trådlösa hörlurar efter klagomål

Bose uppdaterar sina SoundSport trådlösa hörlurar efter klagomål

Det var inte så länge sedan att Bose presenterade sina SoundSport Wireless-hörlurar. Dessa hörlurar var trådlösa och var utformade för aktiva användare i åtanke, vilket innebär att om du vill ha ett par trådlösa hörlurar för användning på gymmet som tål svett, så var det hörlurarna för dig.

Men det verkar som om det för vissa användare inte var det. Trots att Bose annonserade dem för att vara svettbeständiga, fanns det några användare som upptäckte att hörlurarna inte var så svettfasta som de skulle vilja. Tack och lov har Bose lyckats räkna ut vad som orsakade problemet och har sedan dess uppdaterat sitt sortiment.

I ett uttalande till CNET sa Boses president och VD Bob Maresca, “Vi fann att SoundSport är svett- och väderbeständigt, men för en liten andel människor fungerade det inte rätt under ganska specifika förhållanden relaterade till kraftig svett och fukt.” Bose kommer också att erbjuda berörda kunder som fick en ersättningsenhet möjlighet att ta emot den uppdaterade modellen när den släpps.

De har också möjlighet att begära återbetalning utan några frågor. Enligt Maresca, ”Vår prioritet är att göra vad vi behöver för att göra det rätt. Det spelar ingen roll om det är en liten andel eller inte. Vi vill att alla som har köpt en SoundSport trådlös ska ha en fantastisk upplevelse, och vi är alla besatta av det nu, inklusive mig. ”

Arkiverat i Ljud> Allmänt. Läs mer om Bose och hörlurar.