Brie Larson har kastats som kapten Marvel

Brie Larson har kastats som kapten Marvel

brie larson kapten förundrasUnder lång tid har Marvel haft planer på att starta en Captain Marvel-film. Det har också förekommit rykten om vem som skulle få rollen, och det har också varit några som har framställt Marvel för rollen. Till exempel tidigare UFC Women’s Bantamweight Champion Ronda Rousey hade offentligt uttryckt sin önskan att spela rollen.

Det har också förekommit rykten om att Brie Larson kunde landa spelningen och som det visar sig var rykten rätt. Under San Diego Comic-Con tillkännagavs att Larson verkligen skulle landa sig en ny spelning som Captain Marvel i den kommande filmen som har planerats släppas den 8 mars 2019.

Larson bekräftade tillkännagivandet i ett inlägg på Twitter med en bildtext som lyder “Call me Captain Marvel”, och åtföljs av ett foto av henne som bär en Marvel Studios-keps. För de som inte känner till Larsons arbete har hon dykt upp i filmer som Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street, och kommer också att visas i Kong: Skull Island 2017 tillsammans med Tom Hiddleston och Samuel L. Jackson.

Nu är 2019 en ganska lång väg att gå och som vi har sett tidigare har skådespelare hoppat av, författare har gått ur, regissörer har bytts och så vidare, så i princip kan allt hända fram till dess, men tills vi hör annars, vad tycker ni om Larson som kapten Marvel? Ja eller nej?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.