Britney Spears nya album exklusivt för Apple Music

Britney Spears nya album exklusivt för Apple Music

äppelmusik
Ett av de bästa sätten för musikstreamingtjänster som vill få fler abonnenter är att få exklusiva utgåvor från några av de största artisterna i branschen. Det är precis vad Tidal har gjort och det antas vara en av anledningarna till att Apple kan överväga att förvärva det. För närvarande har det lyckats förvärva Britney Spears nya album som ett exklusivt. Sångerskan själv bekräftade att hennes första album på tre år kommer att vara exklusivt för Apple Music.

Britney Spears har många fans och de har väntat länge på att hon ska släppa ett nytt album. Det enda sättet att de kommer att kunna höra det, åtminstone initialt, är på Apple Music. Det betyder att om de inte redan prenumererar på tjänsten kommer de att göra det eftersom de skulle vilja kolla in Spears senaste arbete så snart som möjligt.

Hon bekräftade på Twitter att hennes första album på tre år – med titeln Glory – kommer att släppas som en exklusiv Apple Music. Fans bör markera den 26 augusti på sina kalendrar eftersom det är då albumet släpps på Apple Music.

Det är oklart vid denna tidpunkt för hur länge Glory kommer att vara exklusivt för Apple Music. Det kommer inte att vara förvånande om albumet så småningom tar sig till andra streamingtjänster som Spotify, Tidal och Google Play Music.

#Ära. Mitt nya album & början på en ny era. Tillgänglig 8/26 på @AppleMusic. Förbeställ ikväll vid midnatt ET. pic.twitter.com/pkZZkC2QLR

– Britney Spears (@britneyspears) 3 augusti 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apple Music och Tidal.