Broadway to Ditch Production Books till förmån för iPads

Apple bekräftade av misstag fyra nya iPads på sin webbplats

Många hånade Apple när företaget först lanserade iPad, men snabbt fram till idag är det tydligt att iPad är här för att stanna, med vissa användare som till och med byter från att använda en bärbar dator till surfplattan på heltid. Nu verkar det som om fler flyttar till användningen av iPad, till exempel Broadway-produktioner där vissa shower byter ut fysiska produktionsböcker och manus till förmån för surfplattan.

För dem som kanske inte känner till komplexiteten i en Broadway-produktion, finns det bakom kulisserna vanligtvis massor av fysiska medier som används, till exempel produktionsböcker som är fyllda med manus, koreografiförändringar och mer, vilket beror på hur detaljerat eller komplex en produktion är, kan bli ganska tjock och tung att släpa runt hela dagen.

Det är här iPad kommer till nytta där vissa produktioner har vänt sig till en app från en start som heter ProductionPro för att göra deras produktion papperslös. ProductionPro används redan av företag som Walt Disney Studios, så det borde vara tillräckligt robust för att få jobbet gjort. Användningen av appen innebär också mindre slöseri när det gäller papper och också större effektivitet, där alla ändringar som görs i produktionen kan skjutas ut till alla användare ganska mycket direkt.

Broadway är inte ensam om att gå över till användning av surfplattor. För flera år sedan bytte flygbolag också ut flygböcker och handböcker som vanligtvis fördes till flygplan för surfplattor. Vi såg också Microsoft arbeta med NFL för att introducera Surface-surfplattor till spelet, där tränare kan använda surfplattorna för att strategisera och granska sina spel.

Arkiverad i Apple> Tabletter. Läs mer om iPad.