Bryggeriet gör havet säkert genom att skapa ätbara sexpackringar

Bryggeriet gör havet säkert genom att skapa ätbara sexpackringar

Om du någonsin har köpt en sexpack öl vet du att de ibland säljs antingen i en kartong eller med en sexpack ring som håller ölet ihop. Den senare metoden har kritiserats för att skada miljön och havslivet eftersom fiskar och sköldpaddor ibland fastnar i dem och dör till följd av den.

Att säkerställa att du slänger dem ordentligt är naturligtvis ett sätt att förhindra det, men det faktum att de också är gjorda av plast betyder att det skulle bli svårare att bryta ner det än att säga att återvinna en kartong. Saltvattenbryggeriet i Florida har dock kommit med en smart idé som kommer att hålla den klassiska sex-pack ringdesignen vid liv, men också hålla havet (och naturen) säkert i processen.

Detta görs genom att skapa ringar som är biologiskt nedbrytbara och ätbara. Ringarna tillverkas genom att brygga biprodukter som korn. Detta innebär att om de kastas i havet eller på marken kommer de så småningom att brytas ned, eller alternativt kan de ätas av djur. Även om en fisk eller en sköldpadda fångas betyder det att den kommer att sönderfalla att de så småningom kommer att bli fria när ringarna har brutits tillräckligt.

Saltvattenbryggeriet har börjat skala upp sin användning i sina produkter och förhoppningsvis kommer fler bryggeriföretag att anta sin design eller kanske till och med förbättra den.

Arkiverat i Allmänt> Grön. Läs mer om F & b och Nature.