Bungie arbetar för att ta itu med spelarnas bekymmer i Destiny 2 Beta

Bungie Drops Activision And Will Now Self-Publish Destiny

Saken med beta är att de inte är den färdiga produkten, vilket innebär att det finns kinks som måste utarbetas och buggar som måste åtgärdas. Men för det mesta ger beta vanligtvis användarna en uppfattning om var utvecklaren är på väg med sin programvara, och för spelare av Destiny 2 är de inte så glada.

Det verkar som att en hel del spelare som deltog i den senaste öppna betaversionen av spelet inte var så nöjda med PvE-riktningen av Destiny 2. Många av klagomålen handlade om hur spelare kände att de i PvE kände sig ganska understyrka, vilket är uppenbarligen inte en rolig upplevelse, men den goda nyheten är att Bungie har hört spelare högt och tydligt och kommer att arbeta för att fixa det.

I ett inlägg på Bungies webbplats var utvecklarna snabba med att påpeka att betaversionen som spelarna spelade var en gammal version och att laget redan har gjort några ganska stora förändringar som spelarna kommer att se när spelet släpps. ”PVE-speljusteringen har förändrats ganska markant sedan Beta-byggnaden implementerades. Karaktären hos en Beta i denna skala kräver att den bygger på en uppbyggnad av spelet som nu är månader gammalt. Så i många fall hjälper din feedback oss att validera ändringar som tidigare gjorts baserat på intern feedback och speltest. ”

Vi är säkra på att de som förköpte spelet kan vara lite nervösa efter att ha spelat igenom betaversionen, och för dem som inte köpte spelet i förväg kan de känna att de gjorde ett bra val, men förhoppningsvis Bungie har verkligen tagit upp många av spelarnas oro och att det slutliga spelet kommer att bli mycket bättre.

Arkiverat i spel. Läs mer om Bungie and Destiny 2.