CallSpark! Kombinerar röstsamtal med det sociala webben

CallSpark!  Kombinerar röstsamtal med det sociala webben

[DEMOFall 09] CallSpark! Ändrar vår gamla och tråkiga samtalsupplevelse genom att förvandla den till interaktiva upplevelser med realtidsdata som hämtas från det sociala och affärsmolnet. Wow! Åtkomst till innehåll från sociala nätverk, platsbaserad sökning och recensioner före och efter samtal, min trötthet i sociala nätverk kommer tillbaka till mig … Vem visste att telefonsamtal vid evenemang skulle få det sociala nätbruset? Men enligt Chris Shipley, “CallSpark gör för telefonsamtal vad Google gjorde för webbplatser, genom att göra det möjligt för människor att snabbt hitta korrekt information i samband med ett telefonsamtal,”.

Tja, jag är nyfiken på att höra hur det fungerar och se till att detta extra buller i mina telefonsamtal kan ge lite värde. Håll dig uppdaterad, CallSpark! kommer att demonstrera på onsdag kl 12.19, kolla vårt live på live.ubergizmo.com.

Butik och tillgänglig för andra plattformar, inklusive Blackberry, Android och PalmPre, på m.callspark.com. Fullständiga specifikationer efter hoppet i hela artikeln

Specifikationer från pressmeddelandet:

Församtal

CallSparks “Social Dialing” och “Keyword Dialing” ger snabbare och smartare samtal. Sök och ring från flera datakällor inklusive privata (t.ex. Outlook, Gmail, Salesforce.com), sociala nätverk (t.ex. Facebook, Twitter, LinkedIn) och offentliga (t.ex. Yelp, vita sidor) – koppla din adressbok till information i molnet. Proprietär CallRank ™ -algoritm använder platsbaserad sökning och samtalshistorik för enskilda och grupper, så att du kan hitta det du letar efter på en bråkdel av tiden. Oavsett om du tittar på en väns Tweet eller en lokal restaurangmeny, så ger CallSpark dig information om personen eller företaget du ringer innan du ringer.

Under samtalet

Få realtidsdata från molnet om vänner och företag du ringer, inklusive fullständig Salesforce.com-kontakt och ledningsinformation för företagskontakter och sociala nätverksdata för vänner direkt på din smarttelefonskärm. RingPages ™ för privatpersoner kan anpassas så att du kan kontrollera vad andra människor ser när de ringer till dig med uppdateringar av sociala nätverk från webbplatser som Facebook, Twitter och LinkedIn som visas direkt på smarttelefonskärmen. Anpassad RingPages ™ för företag går utöver enkla listor och ger omedelbara mash ups för mobila, inklusive plats, tid etc.

Efter samtal

Logga in dina försäljningssamtal till ditt Salesforce.com-konto.

”CallSparks nyckelordsuppringning är allt du någonsin behöver – din enda åtkomstpunkt – för att snabbt ringa alla telefonnummer du söker. Du behöver aldrig öppna en separat applikation eller söka på Internet eller ring 411 för att hitta ett nummer igen. Ring helt enkelt med nyckelord eller beskrivning så hittar CallSpark vilket telefonnummer du vill var som helst i världen på ett ögonblick. Vår unika RingPages ™ tar det till nästa nivå genom att tillhandahålla en rik, interaktiv kontaktsida för privatpersoner och företag när du ringer deras nummer, säger Wendell Brown, VD och grundare av CallSpark, Inc. “Genom att kombinera traditionellt röstsamtal med realtidsinnehåll från molnet förvandlar vi ett platt äldre röstsamtal till en rik, engagerande, dynamisk samtalsupplevelse. ”

CallSpark arbetar aktivt med operatörer för att få funktionaliteten och den ökade intäktsströmmen som möjliggörs av sin plattform till transportörernas kundbas. Kontakta oss på [email protected] för mer information.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om DEMO, Demofall 09 och mobiltelefon.