Captain America: Civil War Trailer återskapad som ett 8-bitars spel

Captain America: Civil War Trailer återskapad som ett 8-bitars spel

Captain America: Civil War har redan släppts på biografer och vi är säkra på att många av er har sett det redan. Med detta sagt betyder det inte att filmens trailer betyder något mindre. Nu om du älskar 8-bitars spel kanske du är intresserad av att kolla in videon ovan som visar filmens trailer omskapad i 8-bit.

Trailern är ganska trogen mot den verkliga filmtrailern, men gjort på ett sätt som påminner mycket om 8-bitars videospel på dagen, vad med de begränsade animationerna, pratbubblorna och den pixelade grafiken. Det finns några scener som visserligen ser lite dumma ut när de läggs i 8-bitarsformat, men totalt sett är det fortfarande ganska roligt.

Själva filmen släpptes förra veckan och hittills har den fått i stort sett positiva recensioner. Den har fått 90% på Rotten Tomatoes och 8,5 / 10 på IMDB. Den har tjänat nära 700 miljoner dollar över hela världen och hade också den 5: e bästa öppningshelgen genom tiderna till 181,7 miljoner dollar, även om detta ligger bakom Avengers som lyckades klara 200 miljoner dollar.

I vilket fall som helst för dig som har ett par minuter att sköna, kolla in videon ovan för att se Captain America och Iron Man duka den i 8-bitars stil.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.