Carrie-Anne Moss kommer att reprisera sin roll i Netflix Iron Fist

Carrie-Anne Moss kommer att reprisera sin roll i Netflix Iron Fist

MARVELS JESSICA JONES

MARVELS JESSICA JONES

När det gäller Marvels tv-serie på Netflix fanns det planer på fyra serier: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist, även om Punisher-serierna för Netflix nyligen också har blivit grönbelysta. Luke Cage förväntas släppas senare i år, och antagligen 2017 kommer vi äntligen att få en smak av Iron Fist.

För dem som hoppas på lite mer information om showen har det nyligen bekräftats att Carrie-Anne Moss kommer att reprire sin roll som Jeri Hogarth i Iron Fist. För de okända var Moss i Jessica Jones där hon spelade en liknande karaktär, men med tanke på att Hogarths roll i serierna är mer uttalad när det gäller Iron Fist, kan vi bara föreställa oss att hon kommer att få en större roll att spela.

Bara om du inte visste, heter Hogarth faktiskt Jeryn Hogarth i serierna och är en manlig karaktär, men Netflix / Marvel bestämde sig för att skaka upp det lite genom att ändra karaktären till kvinnlig och casta Carrie-Anne Moss, som har gjort ett ganska bra jobb med att spela rollen. Enligt Marvel TV-chef Jeph Loeb, “Carrie-Anne har snabbt blivit en fan-favorit del av vår saga på gatunivå, och vi delar våra tittares spänning när de förde henne till Marvels Iron Fist.”

“Som Marvel-fans vet spelar Hogarth i serierna en kritisk roll i Danny Rands liv, så det verkar bara passande att Carrie-Anne blir med.” Under tiden har rollen som Danny Rand / Iron Fist redan valts och han kommer att spelas av Finn Jones, som spelar Loras Tyrell i HBO: s Game of Thrones.

Arkiverat i allmänhet ..