CarWoo !: Online bilköpstjänst med köparens integritetsskydd

CarWoo !: Online bilköpstjänst med köparens integritetsskydd

Enligt min mening är att köpa en bil en av de mest smärtsamma upplevelserna efter tandkirurgi. Förr i tiden var du tvungen att spendera minst en månad med forskning och fyra timmar i rad med en bilhandlare innan du kunde göra ditt köp. Sedan Web 1.0-åldern har e-postmeddelanden och webbplatser gjort förhandlingsprocessen något enklare, även om den fortfarande är långt ifrån perfekt.

CarWoo! lanserar en ny onlinetjänst som gör det möjligt för köpare att få konkurrenskraftiga erbjudanden från flera återförsäljare samtidigt som de skyddar deras integritet, till skillnad från andra liknande tjänster. Med hjälp av ett asynkront meddelandesystem inbäddat i CarWoo-webbplatsen (se skärmdump ovan) kan köparen interagera med flera återförsäljare anonymt, ställa frågor och förhandla. Genom att låta återförsäljarna veta exakt vilka andra erbjudanden köparen får, CarWoo! kan erbjuda mer konkurrenskraftiga erbjudanden till sin kundbas.

För att säkerställa transparens och skydda konsumenternas intressen, CarWoo! hävdar att det aldrig kommer att skicka skräppost eller oönskad e-post till bilköpare, det kommer aldrig att ta pengar från återförsäljare.

Tjänsten är tillgänglig idag på http://www.carwoo.com med 3000 återförsäljare att välja mellan (50-100 återförsäljare går med varje vecka, enligt CarWoo!). Grundplanen kostar $ 19 med 2-3 återförsäljare som tävlar om erbjudanden och för $ 49 kan du få Plus-planen med 3-5 återförsäljare.

CarWoo !: Online bilköpstjänst med köparens integritetsskydd

Arkiverad i Shopping> Topphistorier> Webb ..