CBS All Access kommersiell fri streaming kostar 4 USD extra per månad

cbs-sign

cbs-tecken
Liksom många andra nätverk erbjuder CBS också överdriven streaming av sin linjära kanal till dem som är villiga att betala för den. Streamingtjänsten heter CBS All Access och ger tillgång till livestreaming av kanalen samt mer än 7500 avsnitt med on-demand-innehåll för 5,99 USD per månad bara för att abonnenterna måste tåla reklam. Det har nu lanserat ett kommersiellt fritt alternativ som kostar ytterligare $ 4 per månad.

Kommersiellt gratis streamingalternativ som kostar $ 9,99 per månad. Tänk dock på att detta inte betyder att du inte kommer att se några annonser under direkt-TV-streaming. Den annonsfria upplevelsen kommer att begränsas till on-demand-innehåll som streamas från CBS-biblioteket.

CBS All Access finns på många olika plattformar, inklusive men inte begränsat till iOS, Android och Windows. Den stöder också Apple TV, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV, Fire TV Stick och Android TV. Streamingtjänsten finns också på Xbox 360 och Xbox One.

Att betala $ 9,99 per månad för innehåll från ett enda nätverk kanske inte är vettigt för vissa. När allt kommer omkring kan du betala samma belopp till Netflix och få oändligt mer innehåll som också innehåller filmer och dokumentärer.

CBS All Access är utmärkt för dig om allt du tittar på är CBS-program och vill ha live-TV-kanalen tillgänglig för dig också på vilken enhet du väljer. Om så är fallet borde du verkligen ta den här online-TV-streamingtjänsten för en snurr. Alla nya prenumeranter får en kostnadsfri provperiod på en vecka.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Cbs och underhållning. Källa: engadget