Centrerad tweak lägger till en flik “Control Center” i Notification Center

Centrerad tweak lägger till en flik

Centrerad tweak

I iOS 7 eller högre kan du komma åt Kontrollcenter genom att svepa uppåt från botten av din iPhone eller iPad-skärm. Den här nya delen av iOS gör det möjligt för användare att enkelt komma åt olika kontroller, växlar och genvägar snabbt och bekvämt. Men har du någonsin velat ha hela funktionaliteten i Control Center i meddelandecentret på din enhet? Om svaret på den frågan är ja, så har den centrerade tweak från Cydia fått dig täckt.

Centrerad tweak lägger till en ny flik i meddelandecentret som standard kallas ‘CC’, som rymmer hela Control Center. Det kanske bästa med denna tweak är att den stöder CCLoader helt, vilket gör det möjligt för användare att aktivera eller inaktivera vissa delar av Control Center. Från Centered-inställningarna kan du aktivera / inaktivera tweak, ändra namnet på fliken “CC” till vad du vill samt aktivera Control Centers ljusa suddighetseffekt.

Medan Centered tweak inte ger någon ny funktionalitet till Control Center gör det verkligen något som många jailbreak-användare har önskat sig sedan länge.

Centrerad finns i Cydias BigBoss-förvar för 1,15 USD. Den stöder alla iOS-enheter som kör iOS 7 eller senare.