Chrome Extension gör inlärning på YouTube mycket mer organiserad

Chrome Extension gör inlärning på YouTube mycket mer organiserad

BriefTube-4YouTube är en utmärkt plats för videor. Den har alla typer av videor från de roliga, ledsna, bisarra, vloggar, skisser och till och med pedagogiska videor. Ibland kan pedagogiska videor dock vara ganska långa eftersom vi antar att poängen är att utbilda, i motsats till att försöka fokusera på produktionskvalitet. Det betyder att du sätter dig ner för att titta på dessa videor.

Men om du vill göra upplevelsen lite trevligare kan du vara intresserad av att kolla in detta Chrome-tillägg som heter BriefTube. Som du kan se på skärmdumpen ovan, vad BriefTube gör är att den kan organisera videon åt dig i kapitel, vilket innebär att du kan hoppa till olika delar av videon för att komma dit du vill.

Så istället för att blint hoppa över 1-2 timmars utbildningsvideor, kommer tillägget att kunna berätta vart du vill åka. Med detta sagt bör det nämnas att BriefTube för närvarande är i beta, vilket betyder att det kan finnas tillfällen där det inte fungerar som du förväntar dig, men om du inte är för upprörd bör du förmodligen slå upp Chrome Web Store ta händerna på förlängningen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Chrome, Google och YouTube.