Chrome Extension låter dig se Instagram-berättelser i din webbläsare

Chrome Extension låter dig se Instagram-berättelser i din webbläsare

instagram_stories_chromeFör ett par veckor sedan lanserade Instagram en ny funktion som heter Stories. Detta var tänkt att vara en konkurrent till Snapchats berättelser, men hittills har första recensioner och feedback visat att fler verkar gilla detta bättre än Snapchats. Med detta sagt kan funktionen bara visas i Instagram-appen.

Nu vet vi att Instagram har en webbnärvaro och du kan kolla in foton och titta på videor på webbversionen av Instagram, förutom dess nya historiefunktion. Kanske kommer Instagram att lägga till det på webben vid ett senare tillfälle, men under tiden kan användare vara intresserade av att lära sig att det finns ett Chrome-tillägg som låter dig göra det.

Skapad av Alec Garcia gör Chrome IG Story-tillägget ganska mycket vad det säger att det kommer att göra. Användargränssnittet är uppenbarligen lite annorlunda än på din telefon, men i slutet av dagen blir jobbet gjort. Men som påpekats av Engadget har Instagram historiskt sett inte varit så snäll mot appar och plugin-program som använder dess API, så det finns en stor chans att denna förlängning snart kan tas bort / inaktiveras.

Men under tiden, om du vill kolla in det, gå vidare till Chrome Web Store för nedladdning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Chrome och Instagram.