Chromecast kan snart stödja Facebook för Android-videostreaming

Chromecast kan snart stödja Facebook för Android-videostreaming

fb android chromecastFacebook är värd för många videor, och om du undrar när du skulle kunna strömma dessa videor från din telefon till din TV via Google Chromecast-dongeln, kommer du gärna att veta att det är en funktion som kan komma snart. Detta är tack vare folket på Android Police som fick skärmdumpar av funktionen.

Som du kan se på skärmdumpen ovan visar Facebook-videor som spelas på en Android-enhet. Vad du kanske inte har märkt är det faktum att det nu finns en inbäddad Chromecast-ikon som när du trycker på den kommer att strömma videon till den enhet som din Chromecast är ansluten till, men det bör noteras att den här funktionen verkar vara i testning som att trycka knappen laddar en Facebook-märkt skärm men inget händer efter det.

Som vi sa finns det en god chans att funktionen testas och att full funktionalitet förmodligen kommer att rulla ut vid ett senare tillfälle. Vi bör också notera att användaren som skickade in skärmdumpen använde en betaversion av Facebook för Android och bor i Brasilien, så kanske funktionen kan vara regionbegränsad just nu och vara i beta.

I vilket fall som helst antar vi att det inte går så mycket att strömma till Chromecast, så baserat på detta är det bara en tidsfråga innan det blir en vanlig funktion för Facebook-användare.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Android, appar, Chromecast, Facebook och Google.