Cleveland Cavaliers delar ut VR-headset som fungerar som ölhållare

Cleveland Cavaliers delar ut VR-headset som fungerar som ölhållare

budweiser vrAv någon anledning verkar sport och öl gå hand i hand, även om att dricka öl före sport verkar knappast vara en befrämjande sak, men ändå avnjuts öl i stort sett alla större sportevenemang. Med det sagt går öl, sport och teknik hand i hand? Visar sig att detta är något Cleveland Cavaliers vill utforska.

Cavaliers har nyligen meddelat att de har gått ihop med Budweiser och DODOCase där de vid dagens slutspelet mot Atlanta Hawks distribuerade 750 specialskapade virtual reality-headset till deltagarna i spelet, vilket gör det första gången som ett NBA-team har integrerat virtuellt verklighet i arenaupplevelsen.

Den medföljande appen kommer att erbjuda upp fyra olika videor som användarna kan välja mellan, inklusive en utsikt över National Anthem-föreställningen, spelintroduktioner, en rundtur i Cavaliers omklädningsrum och deras träningsanläggning. För att avsluta det kommer headsetet också att kunna dubbla upp som en ölhållare eftersom du vet, Budweiser.

Enligt Mike Conley, Cavs VP för Digital, ”Vi letar alltid efter nya sätt att få kontakt med våra fans genom att utnyttja nya tekniker som ger unika upplevelser. VR var ett logiskt nästa steg och ett område vi är glada att utforska. Tekniken har oändliga möjligheter och tack vare vårt partnerskap med Budweiser och Yinzcam har vi lyckats få ett försprång i det framväxande VR-utrymmet med det nya videoinnehållet som finns tillgängligt i Cavs-appen. ”

Sparat i prylar> Allmänt. Läs mer om sport och virtuell verklighet (VR).