Coca-Colas Selfie-flaska tar en bild när du tar en klunk

coke-selfie

koks-selfieCoca-Cola vet att oavsett hur mycket de annonserar, är ordet i munnen förmodligen en av de bästa formerna av marknadsföring som de kan hoppas på, och vilket bättre sätt att sprida ordet annat än via sociala medier? Det är därför en annonsbyrå från Israel har skapat Coca-Cola Selfie Bottle.

Som du kan se på bilden ovan är flaskan ganska standard vad gäller Coca-Cola-flaskor. Hur som helst fäst vid flaskans botten är en kamera som kommer att knäppa selfies åt dig, och det bästa är att den är automatiserad vilket innebär att så snart du lutar flaskan 70 grader kommer den i princip att ta ett foto av dig själv flaska cola.

Användare kan då dela det fotot av sig själva på sociala medier, men varför någon skulle vilja göra det är bortom oss. Kanske är de på en exotisk plats, eller vill de visa sina vänner att de är på en strand, men hur som helst är det gratis marknadsföring för cola, och för att inte tala om det tillåter också användare att dela selfies, något som verkar trender de senaste åren.

Vi är inte säkra på om det finns planer på att lansera detta tillbehör över hela världen, men det finns en god chans att det bara kommer att användas för denna annonskampanj, men det är fortfarande en ganska bra idé.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Coca-cola, F & b och Social Hit.