Comcast Gigabit Internet kommer till Nashville

Comcast Gigabit Internet kommer till Nashville

Det var tillbaka i februari i år som Comcast bekräftade sin avsikt att lansera sin gigabit-internettjänst i fem städer över hela landet. Den sa att 1Gbps-tjänsten kommer att vara tillgänglig för kunder i Atlanta och Nashville tidigt i år, medan folk i Detroit, Chicago och Miami kommer att få det senare 2016. Comcast har nu bekräftat att det har börjat rulla ut gigabiten. internettjänst i Nashville.

Första kunder i Nashville kommer att kunna få priset på 70 $ per månad i 36 månader, eller så kan de välja ett vardagligt pris utan kontrakt till 139,95 $.

Jag bör påpeka här att paketet på $ 70 per månad kommer att ge 1 GB ner och 35 MB högre hastigheter utan någon bandbredd, medan alternativet utan kontrakt är begränsat till 1 TB bandbredd.

Nashville är nu den andra Comcast-marknaden där den DOCSIS 3.1-baserade gigabit-tjänsten har rullats ut, Atlanta blev den första tillbaka i mars i år.

För att lära dig mer om den här tjänsten kan nuvarande och nya Comcast-kunder gå till xfinity.com/gig och begära ytterligare information om denna testversion. Om kunder väljs ut för testperioden kommer de att vara bland de första som upplever DOCSIS 3.1-tekniken och får internethastigheter på upp till 1 gigabit.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Comcast och Gigabit. Källa: businesswire