comiXology Originals har lanserats

ComiXology för att gå i pension Windows 8-appen

komixologicomiXology brukade vara en av de premiumappar som användarna skulle vända sig till när de ville köpa digitala serier. Det har förändrats något sedan Amazon förvärvade företaget och tog bort möjligheten att göra köp i appar, förmodligen för att de inte ville ge Apple en minskning av sina intäkter.

Med detta sagt verkar det som om plattformen nu försöker locka användare tillbaka till den genom att lansera ett nytt erbjudande som heter comiXology Originals. Som namnet antyder är detta i grunden en plattform där användare kan se fram emot originalserier som publiceras på comiXology. Tänk på Netflix Originals, eller Amazons egna originalshow, förutom serier.

Med tanke på New York Times sa David Steinberger, grundare och verkställande direktör för comiXology, ”Vi vill se till att det finns en serie för alla. Om det är super framgångsrikt och blir sin egen sak, halleluja. Men vi fortsätter att experimentera för att locka nya läsare och slå kärnan. ”

När det gäller prissättning verkar det som om de ursprungliga serierna inte kommer att bli för upprörande, med sina initiala erbjudanden så låga som $ 3,99 och går upp till $ 9,99. Serierna kommer att vara exklusiva för comiXology-appen och Kindle, så om du hoppades att de skulle publiceras någon annanstans, så kommer det inte att vara fallet för tillfället.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Apps och Comixology.