Comixology Unlimited lanseras, blir Netflix av serier

DC Comics kommer nu att ingå i comiXologys prenumerationstjänst

obegränsad komixologiComixology är en app som många seriefans kan vara bekanta med i vilka de kan bläddra, köpa och läsa serier i appen, åtminstone tills den togs över av Amazon som sedan tog bort inköp i appen för att undvika att betala Apple sina skära. Utan tvekan förlorade detta drag dem några fans eftersom det i slutändan gjorde det mer besvärligt att köpa serier.

Men om det någonsin var en bra tid att överväga att komma tillbaka till Comixology, skulle det vara nu eftersom en ny tjänst som heter Comixology Unlimited har lanserats. Som namnet antyder kommer detta att ge användarna obegränsad tillgång till serier via en prenumerationstjänst. Användare betalar 5,99 USD per månad och får tillgång till en mängd olika serier.

Detta inkluderar tillgång till indieförlag som Image Comics, Dark Horse Comics, IDW Publishing, BOOM! Studios, Oni Press, Archie Comics, Valiant Entertainment, Fantagraphics Books, Dynamite Entertainment, Zenoscope, Action Lab och Aspen Comics. På tal med EW sa Comixologys VD David Steinberger, ”Det låter dumt men vårt uppdrag är att göra alla på planeten till en seriefantast. Det är verkligen svårt att göra genom att bara kasta dem i mitten av 100 000 serietidningar. ”

Men om det finns en fångst skulle det vara så att Marvel och DC Comics inte kommer att vara en del av prenumerationen. Serier från dessa två utgivare kommer fortfarande att finnas att köpa, men de kommer inte att ingå i paketet 5,99 dollar, så i själva verket är Comixology Unlimited mer för användare som gillar indie-serier. Tjänsten lever för närvarande med en 30-dagars provperiod, så om du är intresserad, skjut upp Comixology-appen för att kolla in den.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och comixology.