Crystal Pepsi kommer att återvända med sitt eget videospel

Crystal_Pepsi

Crystal_PepsiTillbaka på dagen skulle företag som PepsiCo och Coca-Cola komma med alla slags galna smaker för att försöka överträffa varandra, som när PepsiCo introducerade Crystal Pepsi som i huvudsak var en tydlig version av drycken. Nu om du inte fick chansen att prova det på dagen, oroa dig inte, du får en ny chans.

PepsiCo har meddelat att de kommer att ta tillbaka Crystal Pepsi kommer den 7 juli. Det kommer att finnas att köpa till den 8 augusti, och det verkar som om det inte är allt. För att fira lanseringen av Crystal Pepsi kommer företaget också att släppa ett medföljande videospel som heter “The Crystal Pepsi Trail” som ska baseras på det klassiska pedagogiska spelet “The Oregon Trail”.

Tydligen är målet med spelet att låta spelare komma ihåg de gamla goda dagarna, särskilt om de har spelat spelet på 1990-talet. Enligt spelets beskrivning måste spelarna göra det “Samla så många 90-talartiklar längs leden som du kan med dina dawgs.” Det kommer också att göras referenser till trender från 90-talet, som Furby, Tamagotchi, personsökare (kommer du ihåg dem?) Och hinkhattar, för att bara nämna några.

Enligt Linda Lagos, marknadsdirektör för Pepsi, hävdar hon att detta är ”Ett mycket autentiskt sätt att prata med de här killarna som är så in på 1990-talet. Det var den ursprungliga skrivbordsdagsugningen innan Facebook fanns. ”

Arkiverat i allmänhet ..