CVS Pay är apotekets egen mobilbetalningstjänst

CVS Pay är apotekets egen mobilbetalningstjänst

cvs-betala-nytt
Om du vill göra betalningar via mobil på ditt lokala CVS-apotek måste du använda sin egen mobila betaltjänst. Tillkännages idag, tjänsten kallas CVS Pay, och det är i grunden en betalningstjänst i kombination med en lojalitetslösning. Appen gör det möjligt för användare att hämta och betala för recept, få ExtraCare lojalitetsbelöningar och mer. CVC har skapat detta för att minska antalet steg som kunderna behöver gå igenom för att slutföra en kassa.

Innan CVS Pay måste kunder antingen tillhandahålla sitt fysiska CVS-belöningskort eller berätta för personen i registret namn och födelsedag så att deras information kan hämtas. Det är först efter att inköp och recept körs innan kunderna måste betala för att slutföra kassan.

Detta tar värdefull tid, tid som CVS Pay kommer att spara. Alla verifieringar för recept och betalning sker i själva appen.

De flesta användare kommer precis som att ha möjlighet att betala med sina mobiltelefoner eftersom CVS inte accepterar Apple Pay eller andra NFC-baserade mobila betaltjänster. CVS vill uppenbarligen marknadsföra sin egen lösning även om det inte helt utesluter att Apple Pay och andra tjänster kommer till sina butiker.

CVS Pay har lanserats idag i utvalda butiker i New York, New Jersey, Pennsylvania och Delware. Det kommer att rullas ut över hela landet i slutet av detta år. Den kan nås via CVS Pharmacy iOS- och Android-appen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar. Källa: techcrunch