Daredevil säsong 3 på Netflix har bekräftats

Daredevil säsong 3 på Netflix har bekräftats

Nästa stopp: Hell’s Kitchen. #Daredevil Säsong 3 kommer snart. #MarvelSDCChttps: //t.co/hdSmN4mfMv

– Marvel Entertainment (@Marvel) 22 juli 2016

Med framgången som Netflix och Marvel hade med Daredevil skulle det vara vettigt att de skulle vilja förlänga det så länge som möjligt, eller hur? Men vänd tillbaka klockan till april, Daredevils skådespelare Charlie Cox medgav att han inte var säker på om det skulle finnas en säsong 3 av Daredevil, särskilt med Netflix och Marvel som fokuserade på den nyare serien som The Defenders.

Men de goda nyheterna för Daredevil-fans är att det ser ut som om vi kommer att få vår säsong 3 trots allt. Detta bekräftades på Marvels Twitter-konto där de uppgav att säsong 3 för Daredevil skulle komma snart, men när exakt det blir återstår att se. Vi vet att vi senare kommer att få Luke Cage.

Vi vet också att nästa år sannolikt kommer att bli den andra säsongen av Jessica Jones, Iron Fist och The Defenders, vilket innebär att om inte Netflix har några problem att klämma in så många shower som de kan på ett år, vi förmodligen tittar på en 2018-release, vilket förhoppningsvis inte kommer att vara fallet eftersom det definitivt skulle vara en mycket lång väntan.

Låt oss inte glömma att det också finns Punisher-serien som ännu inte har något släppdatum. I alla fall är det bara spekulationer, men vi antar att under tiden kan fans av serierna / serierna vara lugna och veta att vi åtminstone kommer att få en säsong 3.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Daredevil, Marvel och Netflix.