Darth Vader Virtual Reality-film görs

Darth Vader Apparently Returning To Star Wars

Darth Vader
En av de mest ikoniska karaktärerna från Star Wars-universum gör sin väg till virtuell verklighet. Det har bekräftats att Lucasfilm gör en Darth Vader virtual reality-film i samarbete med xLab, virtual reality-armen för Industrial Light & Magic. Denna efterlängtade virtual reality-upplevelse kommer att skrivas av David S. Goyer, mannen som skrev mannen av stål och Batman börjar.

Pablo Hidalgo, kreativ verkställande direktör på Lucasfilm, bekräftade att en Darth Vader virtual reality-film görs. Han avslöjade också att detta kommer att bli en original Star Wars berättelseupplevelse som kommer att tillåta tittarna att uppleva och känna sig som om de är en del av Darth Vaders berättelse.

Han klargjorde att tittarna inte kommer att ha en passiv upplevelse som vad tittarna får med en TV-show eller till och med en spelupplevelse. Detta kommer att bli något nytt helt och hållet som är starkt knutet till den ursprungliga berättelsen inom Star Wars-universum.

Denna unika film kommer att äga rum i en ihållande värld, vilket innebär att den skulle cykla genom dag och natt, och kommer att fortsätta göra det även efter att tittaren har gått igenom historien för första gången.

Det kommer säkert inte att finnas tillgängligt omedelbart. Goyer nämner att det kan ta upp till ett år eller två innan denna upplevelse släpps till Star Wars-fans över hela världen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Darth Vader, Star Wars och Virtual Reality (VR). Källa: theverge