Darth Vader’s Presence In Rogue One: A Star Wars Story Confirmed

Darth Vader Apparently Returning To Star Wars

Darth Vader

Det ryktes redan i januari i år att vi i en av de tre avknoppna Star Wars-filmerna som Disney ska producera får se Darth Vader igen. Det sades att vår favorit Sith Lord skulle återvända i Rogue One: A Star Wars Story. Fans har hållit på det hoppet i flera månader och de kommer med glädje att få reda på att Darth Vaders närvaro i Rogue One: A Star Wars Story äntligen har bekräftats.

Entertainment Weekly har bekräftat att Vader är tillbaka men detaljer om hans roll i filmen är begränsade vid denna tidpunkt. Det är oklart vilken roll Vader kommer att vara en del av i filmens plot, men ändå kommer fans att bli glada att se honom på storbilden igen och många kommer bara att vara nöjda med att bara se honom tvinga kväva någon.

Händelserna i den här kommande filmen äger rum mellan avsnitt III och IV i den ursprungliga trilogin. Det är en tid då Darth Vader är på höjden av sin makt, redo och villig att göra vad som krävs för imperiet när hans omvandling från Anakin Skywalker till Darth Vader har slutförts.

Tidigare rapporter har föreslagit att Rogue One’s team har skapat en exakt replik av Vaders dräkt som ses i A New Hope. Rogue One: A Star Wars Story är planerad till storskärm senare i år den 16 december.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Darth Vader, Rogue One och Star Wars.